Szanowni Państwo,
nasze potrawy przygotowujemy wyłącznie ze świeżych produktów bezpośrednio przed podaniem. Dlatego czas oczekiwania może być nieco wydłużony.
Dziękujemy za cierpliwość.
Honorujemy tylko płatność gotówką.
DANIA MĄCZNE
Pierogi |
Spécjalité de la maison: |
Pielemienie Babci Luby |
Czebureki - tradycyjne danie tatarów krymskich.
|
- z mięsem |
- ruskie |
- z kapustą i grzybami |
- ze świeżymi kurkami |
- ze szpinakiem |
- z mozzarellą, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią |
- z kaszą gryczaną i suszonymi podgrzybkami |
- z jagodami |
Naleśniki |
Spécjalité de la maison: |
- z serem Gorgonzola i gruszką |
- Crepes Suzette – naleśniki na sposób francuski, z sosem pomarańczowo - cytrynowym z dodatkiem rumu |
Banana Crepes - z Nutellą i bananami |
Naleśniki tradycyjne: |
- ze świeżymi kurkami |
- ze szpinakiem, czosnkiem i serem blue |
- z łososiem i serkiem śmietanowo - koperkowym |
- z serem i bakaliami |
- z konfiturą z malin własnego wyrobu |
- z Nutellą i świeżymi owocami |
Makarony - pasty |
Aglio olio e peperoncino z oliwą z oliwek, czosnkiem, papryczką chilli i natką pietruszki |
Alla genovese z czosnkiem, bazylią, parmezanem, prażonymi orzeszkami pinii i serem feta |
Puttanesca z oliwą z oliwek, papryczką chilli, anchovies, kaparami, ciemnymi oliwkami, pomidorkami koktajlowymi i natką pietruszki |